Follow me on Twitter  Connect with me at LinkedIn  BvG-ICT

Over ons

Sinds 1996 thuis alle vrije tijd besteed aan leren omgaan met computers, software en internet, om zodoende mijn carrièreswitch te bewerkstelligen.
De afgelopen 14 jaar heb ik ervaring opgedaan met systeembeheer en website beheer bij kleine en middelgrote bedrijven.

Om mee te groeien met de nieuwste ontwikkelingen heb ik me thuis verdiept en gespecialiseerd in Windows Server en Exchange Server, met outlook webaccess, Exchange push-mail, Hyper-V omgeving met Exchange 2013 en server 2012.
Ook draai ik op dit moment HP dl380 G5 met CentOS 6 en DirectAdmin hosting software en een Dell R610 eveneens met CentOS, versie 7.1 en DirectAdmin, op co-locatie in een datacenter in Alblasserdam.
Ook probeer ik regelmatig met goed gevolg andere software pakketten in dit systeem te integreren om daarmee klanten de beste ervaring aan te bieden.
Ik heb diverse websites (www.puurinbeeld.com, www.borreltje.eu ) en mailservers in beheer.

Wij doen niet aan gekke fratsen en verborgen kosten. Wij zeggen waar het op staat en geven eerlijk advies met net dat beetje meer service dat u mag verwachten.

Onze server hebben wij ondergebracht bij Dataplace, het datacenter in Alblasserdam, een uitstekende plaats voor uw data.
Dataplace is een carrier neutraal en duurzaam ontworpen datacenter. Carrier neutraal om iedereen de vrijheid te geven die gewenst is. Duurzaam omdat het niet alleen om deze generatie draait. Voorzien van alle faciliteiten biedt dataplace een goed onderkomen voor al uw servers. Volledig redundant, duurzaam, beveiligd en geschikt voor high-density hosting.

Zoekt u iets?

gebruik het zoekveld om de site te doorzoeken:

Niet gevonden wat u zocht, neem even contact met ons op en u krijgt antwoord!